Різдво в Кракові без нічних!


Різдво в Польщі + термали Словаччини ( Краків, Ченстохова та термальні купальні у Врбові!)
23-25 грудня 2019 р.
АКЦІЙНА ЦІНА 99 € + 200 грн.
тур без нічних переїздів!
Врбов – Закопане – Краків – Ченстохова 

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (05.00), Львів (07.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.



ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, понеділок (23.12.2019). ВРБОВ, ЗАКОПАНЕ.
Виїзд з України. Години та місця виїздів вказані вище. Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд у Врбов.
Пропонуємо Вам відмінну релаксацію після автобусного переїзду в термальному комплексі Врбов (орієнтовно 14 євро / чол., Діти до 12 років - 12 євро) - в термальній купальні Врбов ви знайдете справжню геотермальну воду, яка вважається однією з найкращих мінеральних вод у Центральній Європі з вмістом важливих для людського організму мінеральних речовин. Геотермальна вода, що наповнює басейни, виходить з глибини більше 2000 м і містить мінерали, які надають сприятливий вплив на опорно-рухову, дихальну, нервову системи, на шкіру і серцево-судинну систему. Температура води досягає 59 ° C. У басейнах підтримується температура від 26 до 38 ° C. Повної релаксації сприяють форсунки зі струменями води, що знімають м'язову напругу.
Після релаксу на термалах – короткий переїзд в Закопане. Пропонуємо прогулятись по центру Закопане. Вулиця Крупувки (Krupowki) - все крутиться навколо неї: національні ресторанчики - колиби, палатки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. Гуляючи по Круповці і насолоджуючись гуральською музикою і веселощами, спускаємося до закопанського ринку, де від великої кількості сувенірів голова йде обертом...
Короткий переїзд на ночівлю в готель неподалік Кракова. Ночівля в готелі.
Термальні купальні у Врбові

2 день, вівторок (24.12.2019). КРАКІВ. СВЯТВЕЧІР.
Сніданок в ресторані готелю.
Свята літургія у одному з храмів міста (за можливості).
Оглядова екскурсія містом .
Довідка:   Краків -  вражаюче  місто, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Ми побачимо костел св. Діви Марії, Ринкова площа з пасажем суконних рядів Сукенніци, університетський квартал, монастир Францисканців, собор св. Петра і Павла та, нарешті, сам Вавельський пагорб з Кафедральним собором.
Вільний час.
Поляки вірять: як проведеш Святвечір, так і будеш жити увесь рік.  Різдво у паломництві – в дорозі…особливе, адже Ісус народився саме під час подорожі… З одного боку, незвичне для нас Різдво, а з іншого – унікальне. Паломництво, в часі якого в наших серцях по-особливому народиться Христос. Піднесена та радісна атмосфера Різдвяного Кракова заворожить Ваші серця. Пропонуємо взяти участь у Пастирці – Різдвяній Службі Божі. Щоб прийнявши Новонародженого Ісуса у наші серця, здійснювати подальше, наше життєве паломництво.
Ночівля в готелі.
Краків 

3 день, середа (25.12.2019). ЧЕНСТОХОВА. РІЗДВО ХРИСТОВЕ.
Сніданок в ресторані готелю. Виселення з готелю.
Переїзд в Ченстохову. Святкова Різдвяна Літургія.
Довідка:   Ченстохова входить в число найбільших паломницьких місць Європи. Історія міста тісно пов'язана з історією монастиря отців Паулінів на Ясній Горі. Це унікальний історичний комплекс, скарбниця цінних творів, що свідчать про історичне минуле народу, держави і польської культури. До Ясногорській базиліці з північного боку прилягає каплиця, в якій знаходиться чудотворна ікона - символ культу і ціль паломництва. На великій території Ясної Гори, оточеній ровами і оборонними стінами, розкидані інші будівлі монастиря, особливої ​​уваги заслуговують Лицарський зал, Арсенал і музей Ясної Гори.
Вільний час на приватні молитви.
Збір групи і переїзд до України.
Притуття додому пізно ввечері.
Чорна Мадонна, Ченстохова


У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід священика і керівника групи;
-проживання в готелях 3*;
-сніданки згідно програми;
- оглядові екскурсії по програмі.


У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- медичне страхування (програма Light – 150  грн, Standart – 250 грн, деталі тут>>>, за бажанням, Ви можете оформити страховий поліс самостійно);
-харчування, не передбачене готелями;
-факультативні екскурсії;
-вхідний квиток в термальні купльні;
-приватні витрати.