Відпочинок на морі в Хорватії

Чудова Хорватія
Християнський відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі у супроводі священика.
(з 19 по 30 липня 2014 р. Б. )
ВСЕ ВКЛЮЧЕНО!!!
Пожертва 425 €
Тернопіль – Львів – Відень – Макарська Рів’єра – Дубровнік  Плітвицькі озера  –– Тернопіль
Макарська Рів'єра

1 день, 19 липня 2014 р. Б., (субота). Виїзд з Тернополя в 14.00 (від Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиціі), зі Львова в 17.00 (від Ашану), зі Стрия в 18.00 (заправка ОККО біля кільця), з Мукачева в 21.30 (заправка ОККО на вул. Об'їзній). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Відня.
Палац Шьонбрунн у Відні
2 день, 20 липня 2014 р. Б., (неділя). Прибуття до Відня. Свята Літургія в українській церкві у Відні. Екскурсія містом з екскурсоводом. Вільний час.

Відень – місто австрійських імператорів та музикантів, місто музики, вальсів, неповторних парків, чудового вина… В цьому місті у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Ґабсбурґів Хофбурґ, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і Собор св. Стефана, в якому знаходиться знаменита Ікона Марії Повчанської, перенесена сюди австро-угорським імператором з закарпатського містечка Повч. Ікона прославилась сотнями зцілень невиліковно-хворих людей, які відвідували церкву, де вона знаходилась і ревно молились. Вільний час.
Після екскурсії, радимо відпочити в одному з багатьох затишних кафе та ресторанчиків Відня , відчути неповторний смак віденської кави та знаменитого віденського яблучного штруделя, насолодитись атмосферою величного Відня.

Збір групи у Відні. Короткий переїзд до готелю. Поселення в готель. Ночівля в готелі.

Місто королів - Відень (Гофбургський Імперський Палац)
3 день, 21 липня 2014 р. Б., (понеділок). Сніданок в готелі. Короткий переїзд до Грацу (Австрія). Вільний час в казковому Граці!
Грац - столиця землі Штирія.
Це незвичайне місто, тому жителі Граца вважають себе штірійцями, трохи циганами, небагато слов'янами і зовсім трохи тірольцями. Населення міста 242 000 жителів. Це друге за чисельністю населення місто в Австрії після Відня, але в той же час Грац досить провінційний, це місто з абсолютно особливою атмосферою, де життя вихлюпнулося назовні набагато більше, ніж у якомусь іншому місті Австрії. Не полюбити це місто просто неможливо, так як тут всі дуже гостинні і раді приїжджим, а двері Граца завжди відкриті для гостей ...
Панорама вечірнього Грацу
Грац - це і Старе місто, і місто сучасне, в якому старе і молоде тісно переплітается один з одним. В архітектурному стилі міста в основному переважає стиль реформістів. Протестантські будівлі, такі як Лендхаус (Landhaus) і багато різних палаців, знаходяться поруч з будівлями старого Університету, Мавзолею і Мінорітенкірше (Minoritenkirche), встановлених як уявлення суворих католицьких підвалин. У Граца має багато історій. Якщо повернути час на кілька століть назад, то ми побачимо, що його історія починається близько 900 років тому і розповідає про те, що в середні століття і в часи Відродження Грац був блискучою резиденцією Габсбургів і що в якості спадщини тих часів він має сьогодні один з найбільш добре збережених історичних Старих міст Середньої Европи. Також Грац має романтичну історію: приховані внутрішні дворики, будівлі в стилі Ренесансу, південний настрій і дуже багато любві. Грац, це місто контрастів: тут переплітаються класика і джаз, традиції та модерн, література, фестивалі, такі як «Мистецтво Штирії» і «Штирійська осінь».
Музей сучасного мистецтва в Граці
Пам'ятки Граца:
Незважаючи на те, що навколо міста зосереджена потужна промислова зона навколо міста, в Граці зберігся найбільший у Європі архітектурний ансамбль середньовіччя, який розташований на лівому березі річки Мур.
Особливо гарний Грац влітку - під час проведення різних фестивалів: "Штіріарта" - фестивалю класичної музики, або "Тотенштіріі" - складається з виставок і концертів. У Граці заслуговують на увагу Шлосберг (фортеця, колишня імператорська резиденція), замок Еггенберг, що має рівно 365 вікон, Собор XV століття, палац Заурау, Маріатрост (базиліка XVIII століття в стилі бароко, до якої стікаються натовпи паломників), Мавзолей імператора Фердинанда II.
Грац. Вигляд на замок Шлоссберг
Найвідомішими пам'ятками Австрії є:
Шлоссберг - це зелена гора, що височіє на 473 м над неповторним ландшафтом червоної черепиці Граца. Колись на цій горі знаходилася фортеця, від масивних споруд якій збереглося проте дуже мало. Залишки фортеці, такі як "Каземати", існують сьогодні як прекрасно відреставрована відкрита сцена.
Арсенал являє собою збройову палату поруч з Ландхауз Граца та є справжнім шедевром. Починаючи з 1551 року, тут збирається і зберігається різна зброя. Арсенал має сьогодні найбільше у світі зібрання історичної зброї.
Ратуша. Вона знаходиться на південній стороні Головної площі, яка заставлена ​​численними ринковими палатками. Це вже третя ратуша на цьому ж місці.
В центрі Головної площі знаходиться фонтан ерцгерцога Йоханна. Луегг - це назва будинку на розі головної площі і Шпоргассе походить від німецького "ums Eck lugen" ("заглянути за кут"). Починаючи від цього будинку з багатого ліпними прикрасами в стилі бароко (якщо уважно придивитися, то можна побачити маски й обличчя), на вулиці панує пожвавлення. Закштрассе - відома вулиця, на якій можна купити прекрасні антикварні вироби. Шпоргассе - один із найромантичніших провулків міста, вузький і крутий, звивається уздовж гори Шлоссберг. Це варто подивитися: вимощений бруківкою ідилічний внутрішній двір Будинку Німецького лицарського ордену під номером 10.
Бург (фортеця). В цій імпозантній будівлі знаходиться сьогодні резиденція уряду Землі Штирія. Тут можна помилуватися знаменитими подвійними гвинтовими сходами, які були побудовані в 1499 році в стилі пізньої готики. На це варто поглянути: коли заходить сонце, піщаник відсвічує багатьма барвами.
Опера. Побудована в 1898-1899 роках за планами найвідоміших в Європі театральних архітекторів Фельнера і Хельмера. Тут відбувається вражаюча зустріч модерну і традиції: світловий меч, спочатку спірний, є сьогодні символом відкритості світу.
Глокеншпільплац (Площа дзвону) Найкраще зупинитися тут об 11-ій, 15-ій або 18-ій годині. У цей час у фронтоні відриваються дві віконні стулки і під передзвін дзвонів починає обертатися вирізана з дерева пара в національних костюмах. Вони з великим терпінням виходять на таку прогулянку вже на протязі майже 100 років з точністю до хвилини.
Замок Еггенберг. Новий вид кожен день: це можливо завдяки 365 вікнам! Найбільший і розкішний замок в Штирії був побудований в 1625 році в стилі маньєризму, всередині чарують бароко і роккоко. Сьогодні це місце численних музичних спектаклів. Величезний парк чудово підходить для гри в хованки.

Збір групи. Переїзд до Хорватії. Прибуття ввечері в Макарську Рів’єру. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
4 день, 22 липня 2014 р. Б., (вівторок). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Одна з сотень чудових бухт в Макарській Рів'єрі
5 день, 23 липня 2014 р. Б., (середа). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Панорама Плітвицьких озер
6 день, 24 липня 2014 р. Б., (четвер). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Центральна площа міста Макарська
7 день, 25 липня 2014 р. Б., (п’ятниця). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі / екскурсія до Дубровніка – стародавнього міста Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Недаремно в Хорватії Дубровнік визнано ЮНЕСКО одним з найкрасивіших міст епохи Відродження. Він ні в чому не поступається таким визнаним містах-пам'ятників, як Венеція або Амстердам . Куди б не впав ваш погляд, все приголомшує ваше уяву: старовинні собори, фонтани з дивно чистою водою, яку можна пити, абсолютно нічого не побоюючись, костюмовані охоронці з алебардами, які крокують під бій барабана - це все Дубровник. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Панорама Дубровніка
Скеля в місті Брела на Макарській Рів'єрі
8 день, 26 липня 2014 р. Б., (субота). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Панорама міста Макарська
9 день, 27 липня 2014 р. Б., (неділя). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Безкоштовна, але обов'язкова для усіх екскурсія в Меджугор'є (Боснія та Герцеговина).
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Панорама міста Макарська
10 день, 28 липня 2014 р. Б., (понеділок). Відпочинок на морі в Макарській Рів’єрі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Місто Макарська
11 день, 29 липня 2014 р. Б., (вівторок). Сніданок.  Переїзд на екскурсію до Національного парку Плітвицькі озера.
Парк розкинувся в самому центрі країни. Води річки Корану, що протікають через вапняк, за багато століть створили бар'єри травертину і таким чином з'явилися природні греблі. Саме завдяки таким природним метаморфоз були утворені чудові мальовничі озера, таємничі печери і дивовижні водоспади. Національний парк має площу понад 29 000 гектарів (29482 га). Тут вашому погляду відкриються шістнадцять досить великих озер, розташованих каскадом, сто сорок водоспадів і безліч печер.
Крім цього, на території парку знаходиться найдавніший хвойний і буковий ліс, який постійно самовідтворюється. Вовки, ведмеді, рідкісні птахи і багато інших мешканці лісу вже протягом багатьох століть ведуть у парку природний спосіб життя. Крім того, парк знаходиться аж ніяк не на рівнинній місцевості і найвища гора називається Мала Капела, висота її досягає 1280 метрів. Переїзд на Україну.
Національний парк Плітвицькі озера в Хорватії
12 день, 30 липня 2014 р. Б., (середа). Повернення на Україну.

Пожертва 425 €
У вартість входить:
·       9 нічлігів у готелях
·        9 сніданків та 7 вечерь
·        екскурсія у Відні
·        переїзд по усьому маршруту автобусом євро класу
·        супровід духівника та керівника групи
·        медичне страхування

У вартість не входить:
·        консульський збір за шенгенську візу у розмірі 35 € (студенти та пенсіонери не сплачують)
·        вхідні квитки в Національному парку Плітвицькі озера
·        екскурсія до Дубровніка
·        особисті витрати

*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.