Родзинки Прибалтики та Скандинавії!!

"ЗІРКИ ПІВНОЧІ"
(з 06 по 16 липня 2015 р. Б. )
При бронюванні до 1 травня — вартість туру: 565 € + 150 грн!!!!!!!
БРОНЮЙ ШВИДШЕ — ЗАОЩАДЖУЙ БІЛЬШЕ!!!
Тернопіль - Львів - Рига - Таллін - Гельсінкі - Стокгольм -  
Согнефьорд - Берген - Осло - Копенгаген - Берлін - Львів - Тернопіль
В одному турі:
усі родзинки Прибалтики та Скандинавії!!!
столиці Латвії, Естонії, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Данії та Німеччини!!!
Рига
1 день, 06 липня 2015 р. Б., (понеділок). 6:00 - Виїзд з Тернополя від Катедрального собору, 08:30 - Збір у Львові біля Стрийського автовокзалу. 9:30 - Відправлення в тур, можливе довге очікування на кордоні, переїзд територією Польщі, ночівля в готелі на території Литви. Поселення в готель біля 23:00.
2 день, 07 липня 2015 р. Б., (вівторок). Сніданок.  8:00 - переїзд в Ригу (300 км). Запрошуємо на оглядову екскурсію «Рига - Маленький Париж Півночі». Так, так, саме так у 30-ті роки XX століття називали Ригу за її бурхливе нічне життя, що зберігає в собі безліч таємниць і загадок. З плином часу Рига стає все більш привабливою. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Вільний час. Переїзд в Таллін (300 км). Поселення в готель. Ночівля.
Гельсінкі
3 день, 08 липня 2015 р. Б., (середа). Сніданок. Вільний час в Талліні. Пропонуємо здійснити захоплюючу мандрівку до столиці Фінляндії. Орієнтовно 09:00 - переїзд в порт. Ми вирушаємо на поромі до столиці Фінляндії - Гельсінкі. Оглядова екскурсія «Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу ». (за бажанням - 50 €). Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а у віддалені частини міста ходять пороми. Ми побачимо старий Гельсінкі, з його ажурними дерев'яними будиночками, парками і набережними.
Вільний час. Ввечері повернення в Таллін. Ночівля в готелі.
Таллін
4 день, 09 липня 2015 р. Б., (четвер). Сніданок. Оглядова екскурсія в Талліні. Нас запрошує «Лицар Балтійського моря - Таллін». Столиця Естонії - це місто-музей під відкритим небом. З перших хвилин нам стає ясно, що ми потрапили в іншу епоху. Мереживне переплетення вузьких вуличок заворожує, хочеться нескінченно блукати по них до ранку. У такій тиші і гладі часом починає здаватися, що потрапив до раю.
 Вільний час. Можна відвідати пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани з середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts. Ресторан "Old Hansa". Зали ресторанчика нічим, крім свічок, не освітлюються, вони наповнені гучними голосами і середньовічною музикою...
18:00 - Відплиття в Стокгольм на поромі. Ночівля на поромі (розміщення в каютах на 4 особи економ-класу без вікна).
Стокгольм
5 день, 10 липня 2015 р. Б., (п'ятниця).Сніданок на поромі (оплачується додатково). 10:00 - прибуття до Стокгольму. Оглядова екскурсія «Місто на воді - Стокгольм». Стокгольм - столиця Швеції , відома не тільки своєю красою , але й тим , що є найбільшим містом Скандинавії. Ми хотіли в казку... і ось ми тут. «Королівський Стокгольм» - архітектура національного романтизму та її найвідоміший силует - ратуша Стокгольма. У Золотому і Синьому залах проходить банкет на честь вручення Нобелівської премії. Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи, казкові будиночки, крихітні башточки, бруковані вулички, багато сувенірних мaгaзинчиків ... 
Вільний час. Орієнтовно в 22:00 – збір групи, нічний переїзд до Королівства Норвегія (850 км).
Дивовижна краса Норвегії
6 день, 11 липня 2015 р. Б., (субота).Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія - це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Нас чекають гори Хемседала і знаменитий Согнефьорд. Починаємо цей прекрасний день у містечку Флом.... Далі на нас чекає найдивовижніший двох годинний «Круїз на кораблику поміж величних фьордів» (за бажанням - 50 €). Два мальовничих рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фьорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) і широкий і величний Еурлендфьорд. Круїз завершується у містечку Гудванген. Далі переїзд і поселення в готель (150 км). Ночівля.
7 день, 12 липня 2015 р. Б., (неділя). Сніданок . Виселення з готелю.
Нас чекає край білосніжних гірських вершин на тлі ніжного синього неба ... Норвегія - це гори, фьорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... У них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз у житті хоче побувати тут! Прибуття в Берген. Екскурсія «Берген - місто між сімома горами». Берген - одне з великих міст Норвегії, ворота у світ фьордів. Він оточений горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його туристам.
У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фьорди і на північні острови.
Вільний час. 16:00 - переїзд в район Осло (500 км). Ночівля у транзитному готелі в Норвегії.

Берген. Норвегія
8 день, 13 липня 2015 р. Б., (понеділок). Ранній сніданок. Переїзд в «Столицю землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! У перебігу століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми. Оглядова екскурсія по місту. Вільний час. Рекомендуємо відвідати трамплін Хольменколлен, якому більше ста років і унікальний «Парк людей Густава Вігеланна»... 
16:00 - Відплиття до Копенгагена на поромі. Ночівля на поромі (розміщення в каютах на 4 особи економ-класу без вікна).
9 день, 14 липня 2015 р. Б., (вівторок). Сніданок на поромі (оплачується додатково). Переїзд в Данію .
 Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів сонця, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність данців. Не випадково головний казкар всіх часів і народів Андерсен жив і працював саме в Копенгагені. Привиди, чарівники, покровителі снів виникають саме в такій атмосфері. Здається, що казкові персонажі ховаються в тінях будинків або миготять у великих освітлених вікнах або розгулюють по довгих анфіладах кімнат зі свічками в руках. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Запрошуємо на оглядову екскурсію. Вільний час . 
Можливість відвідати Нову Гліптотеку Карлсберга (оплачується самостійно). Найбагатший музей античного мистецтва у всій Скандинавії і за межами Італії. Її засновником був син відомого пивовара Карл Якобсен і починалася вона, як його приватна колекція. Нашому огляду відкриються дивовижні витвори мистецтва Стародавнього Єгипту, Стародавньої Греції, Стародавнього Риму, скульптури Родена, полотна відомих художників Ван Гога, Мане, Ренуара, Гогена. А що не менш вразить, так це пальми в центрі Північної столиці в зимовому саду.
 16:00 - виїзд з Копенгагена. Переїзд по території Данії (150 км). Переправа поромом на територію Німеччини (2 год.). Ночівля у м. Росток.
Копенгаген
10 день, 15 липня 2015 р. Б., (середа). Сніданок.
 Німеччина... Дорога до Берліна (250 км) проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки... Екскурсія "Велич могутнього Берліна". Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, адже тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому.
Вільний час. Рекомендуємо відвідати музей Пергамон (30Є), де виставлені архітектурні шедеври Стародавнього світу. Не забудьте скуштувати жарені сосиски та знамените німецьке пиво. Пізно ввечері виїзд на Україну (950 км).
11 день, 16 липня 2015 р. Б., (четвер). Час прибуття до Львова орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття у Львові - Стрийський автовокзал. Час прибуття до Тернополя орієнтовно 18:00. 
Берлін
При бронюванні до 1 травня — вартість туру: 565 € + 150 грн!!!!!!!

*Для бронювання місця необхідно здати завдаток (200 євро (в євро) і 150 грн), а також копію/скан першої сторінки закордонного або українського паспорта.

У вартість входить: оформлення документів для візи; проїзд комфортабельним автобусом по маршруту; медичне страхування; проживання в готелях 2*–3* зі сніданками (6 ночей); ночівлі на поромах Таллін - Стокгольм, Осло – Копенгаген (розміщення в каютах на 4 особи економ-класу без вікна. Сніданок оплачується додатково. В каютах: душ, туалет), екскурсії згідно програми (Рига, Таллін, Стокгольм, Берген, Осло, Копенгаген, Берлін), супровід керівника групи за маршрутом.
Додатково оплачується: вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти; факультативи; особисті витрати; консульський збір – 35€ (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років).

Візовий центр сплачують всі. СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!