Зустріч Тезе у Валенсії

Молодіжне паломництво довіри на європейську зустріч Тезе у Валенсії
 (з 24 грудня 2015 р. по 04 січня 2016 р. Б. )
Тернопіль – Львів – Мюнхен (1 день) – Женева (1 день) – Барселона (1 день) – Валенсія (5 днів) – Мілан (1 день) – Відень (1 день) – Львів – Тернопіль
До участі в зустрічі запрошуються всі бажаючі
у віці від 17 до 35 років.
Список учасників подорожі формується до 30 жовтня 2015 р. Б.
                                           Вартість 280 євро!

Взяти участь у зустрічі в Валенсії та…
... молитися співаючи та в тиші на узбережжі Середземного моря.
... приєднатися до десятків тисяч зрілих молодих людей із Європи та за її межами,
щоб відновити нашу надію.
... досвідчити гостинність сімей Валенсії.
... зустріти людей, які живуть Євангелієм та формують суспільство майбутнього. 
ПРОГРАМА ЗУСТРІЧІ:
1 день, 24 грудня 2015 р. Б., (четвер). Виїзд з Тернополя в 09.30 (від Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиціі), зі Львова в 12.00 (від Ашану), зі Стрия в 13.00 (заправка ОККО біля кільця), з Мукачева в 16.30 (заправка ОККО на вул. Об'їзній біля магазину Епіцентр). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Мюнхена. 
 Настоятель Тезе брат Алоїс
2 день, 25 грудня 2015 р. Б., (п’ятниця). Прибуття зранку в Мюнхен (орієнтовно 09.00).

Мюнхен (Німеччина) одне з найбільших міст Німеччини. Це друге за відвідуваністю місто в Німеччині після Берліна. А Баварія, столицею якої він є, найвідвідуваніша область у країні.
Мюнхен - нетипове німецьке місто, тож не чекайте, що побачите тут традиційну Німеччину. Незважаючи на те, що історичний центр був відновлений після війни в первісному вигляді, він не виглядає справжнім німецьким старим містом. Проте тут і надсучасний музей BMW, і відомі на весь світ картинні галереї, чудова архітектура і мега-смачні білі ковбаски. Окремий пункт - мюнхенське метро, яскраво розфарбовані станції якого контрастують із надземним містом.

Переїзд до транзитного готелю (орієнтовно 19.00). Ніч в готелі.
                                                                   Мюнхен
3 день, 26 грудня 2015 р. Б., (субота). Ранковий переїзд до Женеви (орієнтовний виїзд з готелю в 08.00; орієнтовне прибуття в Женеву о 13.00)

Женева (Швейцарія) - третє за значенням місто Швейцарії після Цюріха і Базеля, вважається одним з найкрасивіших міст світу. Розташувавшись між величними альпійськими піками і зеленими пагорбами Юра, франкомовна Женева лежить там, де Рона покидає води Женевського озера. Знамените місто-космополіт, європейська штаб-квартира ООН і Міжнародного Червоного Хреста – місто відоме як «Столиця світу». Женева – не тільки місто конгресів, це справжній центр історії і культури, відмінне місце для проведення виставок і ярмарків. Ще одна визначна пам'ятка і символ міста – Квітковий годинник, який знаходиться в Англійському саду. Однак по центру Женеви цілком зручно переміщатися пішки, всі визначні пам'ятки знаходяться в пішій доступності. Найближча зупинка до Кафедрального собору і старого міста - площа Molard, звідки до старовинних вуличок всього лише пара хвилин підйому.

Переїзд до Барселони (виїзд з Женеви орієнтовно в 23.00). 
                                                                  Женева



4 день, 27 грудня 2015 р. Б., (неділя). Прибуття зранку до Барселони (орієнтовно в 10.00). Барселона (Іспанія).

Барселона – друге за величиною місто Іспанії, вічний суперник Мадриду, столиця моди, мистецтва і дизайну. Барселона вишукана, елегантна та романтична. Ви закохаєтесь в неї з першого погляду: темпераментні мотиви фламенко, легкий морський вітер, золоті пляжі, запах паельї та кальмарів, солодкий аромат сангрії, унікальна архітектура... За свою тривалу історію Барселона обросла безліччю площ, фонтанів, скверів і тих милих куточків, які надають їй благородства і чарівності. Але саме великому Гауді, який віддав їй весь свій талант і життя, Барселона зобов'язана тим неповторним архітектурним образом, який приніс їй вселенську славу… Після захоплюючої оглядової екскурсії містом – вільний час.
"Барселона – місто, яке змушує посміхатися". В тому, що у міста є душа, після відвідування Барселони, вже не сумніваєшся.  Готичний квартал, Саграда Фамілія, Кафедральний собор, парк Гуель, гора Монтжуік, Ла Рамбла, гора Тібідабо, найбільший стадіон Європи "Камп Ноу" – це все те, що потрібно обов'язково побачити в Барселоні

Переїзд до Валенсії (виїзд з Барселони орієнтовно в 23.59)
Барселона в вечірньому світлі

5 день, 28 грудня 2015 р. Б., (понеділок). Прибуття зранку та прийом у Валенсії (орієнтовно в 06.00). Перша зустріч із приймаючою парафією та сім’єю.
Молитва у Кафедральному соборі та у великих наметах Королівських садів, розташованих на берегах висохшої річки Турії. 
Океанографічний парк Валенсії
6, 7, 8 день, 29 грудня, середа 30 грудня, четвер 31 грудня  Ранкова молитва у вашій приймаючій парафії, після якої обговорення у малих групах та спілкування з людьми, залученими до життя місцевої спільноти. 
Обід у садах Турії. Обідня молитва у великих церквах в центрі Валенсії.
В другій половині дня тематичні семінари в центрі міста, присвячені питанням соціальних проблем, віри та внутрішнього життя, мистецтва...
Вечеря (роздана раніше у вигляді пікніка), потім вечірня молитва у соборі та наметах садів Турії. 
Ратуша Валенсії
8 день, 31 грудня 2015 р. Б., (четвер). Молитва-чування за мир у світі у вашій приймаючій парафіях. Після цього — "фестиваль народів". 
9 день, 01 січня 2016 р. Б., (п’ятниця). Участь в ранковому богослужінні у приймаючих парафіях, потім — святковий обід у приймаючих сім’ ях. 
Від’їзд після 17:00.
                                                Під час вечірньої молитви...

10 день, 02 січня 2016 р. Б., (субота). Прибуття зранку в Мілан (Італія) (орієнтовно в 10.00)

Театр Ла Скала, музей науки і техніки Леонардо да Вінчі, величний Дуомський собор з білого мармуру… Все це Мілан — місто з багатющою спадщиною.
Мілан — місто, про яке можна розповідати довго, тому що є що розповісти. Другий за значимістю, величиною та кількістю мешканців (після Риму) місто сучасної Італії є одним з найважливіших економічних і виробничих центрів, найбільшим транспортним вузлом, що включає найбільший в країні аеропорт Мальпенса і досить значну частину її залізничних ліній. А також цікавим містом Італії з точки зору культури і мистецтва, що володіє багатою багатовіковою історією і просто величезною кількістю визначних пам’яток.

Переїзд до Відня (виїзд з Мілану орієнтовно в 21.00)
Собор Дуомо. Мілан
11 день, 03 січня 2016 р. Б., (неділя). Прибуття зранку у Відень (орієнтовно в 09.00)
  
Відень (Австрія) - це місто музики і великих музикантів, це аромат кави в знаменитих Віденських кав'ярнях, це Віденський штрудель і Віденський бал.
Столиця Австро–Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Відень – по праву називають серцем Європи. Воно надзвичайне: вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ринг, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно – собор святого Стефана – духовний символ історії та долі Австрії.
На різдвяно-новорічні свята Відень відвідують сотні тисяч туристів. Із грудня і до середини січня стародавнє місто нагадує казкове містечко із тисячами яскравих вогників, пахне глінтвейном та солодкою ватою.
Одним словом, при слові Відень – серце святково тріумфує, сильніше б'ється від любові, а у вухах рояться мелодії Шопена, Моцарта та Штрауса.

Переїзд до транзитного готелю (виїзд з Відня орієнтовно в 19.00). Ніч в готелі. 
                                                           Різдвяний Відень
12 день, 04 січня 2016 р. Б., (понеділок). Виселення з готелю (орієнтовно в 08.00). Переїзд на Україну (повернення у Львів орієнтовно в 00.00; до Тернополя в 02.30)
Наша група по дорозі на Зустріч Тезе 2015 року

У вартість включено:
• допомога у відкритті шенгенської візи;
• переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
• проживання та харчування в готелях згідно програми (2 ночі + 2 сніданки);
• супровід священика і керівника групи;
• медичне страхування;

У вартість не включено:
• внесок учасника зустрічі Тезе (25 євро);
• 5 екскурсій з екскурсоводами в Мюнхені, Женеві, Барселоні, Мілані та Відні - 30 євро  
  (одна екскурсія - 6 євро). Участь в екскурсійних програмах можлива факультативно.  
  Мінімальна кількість туристів для здійснення однієї факультативної програми – 30 
  осіб. Запис на екскурсії проводиться попередньо до 01.12.2015;
• особисті витрати (харчування поза програмою, вхідні квитки в музеї чи галереї, і т. д.)

Обов'язково взяти з собою:
• каримат (туристичний килимок);
• спальний мішок.