Прибалтика та Скандинавія

Скандинавія: в гості до тролів!
Усі родзинки Прибалтики та Скандинавії в одному турі.
 10  – 19  липня  2016 р.
Вартість туру - 560€ + 150 грн. 
При реєстрації на тур до 1 червня 
вартість:   € 485 + 150 грн.
БРОНЮЙ ШВИДШЕ — ЗАОЩАДЖУЙ БІЛЬШЕ!!!
Тернопіль – Львів – Рига – Стокгольм – Берген 
Язик Троля – Сьогнефьорд (Нерейфьорд та Еурлендфьорд) – Флом
Осло – Копенгаген – Берлін – Львів – Тернопіль
усі родзинки Скандинавії!!!
столиці Латвії, Швеції, Норвегії, Данії та Німеччини!!!
1 день - 04:00 Ранковий виїзд з Тернополя від Катедрального собору. Вітаємо у нашій веселій команді! В автобусі тебе чекає хороша компанія та нові знайомства. Запам’ятай, як розпочнеш канікули – так їх і проведеш…
      07:00 - Виїзд зі Львова від залізничного вокзалу. Посадка відбуватиметься на паркінгу, розташованому справа від центрального входу, вийшовши з вокзалу.
Відправлення в тур, можливе довге очікування на кордоні, переїзд територією Польщі. По дорозі весела музика, фільми, історії з попередніх поїздок, безкоштовний алкомаркет в автобусі, коротше –  паті на колесах!
Прибуття в транзитний готель на території Литви орієнтовно о 21-22:00. Ночівля. Паті нон-стоп продовжується в готелі!
Рига
2 день – Сніданок. 7:30 – виїзд із готелю. Орієнтовно о 12:00 – прибуття до Риги. Запрошуємо на оглядову екскурсію «Рига - Маленький Париж Півночі». Так, так, саме так у 30-ті роки XX століття називали Ригу за її бурхливе нічне життя, що зберігає в собі безліч таємниць і загадок. З плином часу Рига стає все більш привабливою. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Після екскурсії час на обід. О 15:30 переїзд в порт. 17:30 – відплиття на паромі до Стокгольму. Ночівля на паромі (розміщення в каютах на 4 особи економ-класу без вікна). Тут Ви знайдете магазини, кафе, обмінник, розважальні програми, дискотеку… незабутній досвід подорожі на величезному паромі.
Стокгольм
3 день – Сніданок на паромі (оплачується додатково за бажанням). Прибуття до Стокгольму о 10:30. Оглядова екскурсія «Місто на воді - Стокгольм». 
Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом Скандинавії. Ми хотіли в казку... і ось ми тут. «Королівський Стокгольм» - архітектура національного романтизму та її найвідоміший силует - ратуша Стокгольма. У Золотому і Синьому залах проходить банкет на честь вручення Нобелівської премії. Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи, казкові будиночки, крихітні башточки, бруковані вулички, багато сувенірних мaгaзинчиків ... Після екскурсії – вільний час до вечора. Орієнтовно о 22:00 – збір групи, нічний переїзд до Бергена (1000 км).

4 день – Нас чекає край білосніжних гірських вершин на тлі ніжного синього неба ... Прибуття в Берген близько 14:00. Берген - одне з великих міст Норвегії, ворота у світ фьордів. Він оточений горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його туристам. Оглядова екскурсія. Вільний час. Поселення в готель. Ночівля.
Берген
5 день Сніданок. Норвегія - це гори, фьорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... У них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз у житті хоче побувати тут! Вільний день у Бергені. Пропонуємо Вам здійснити найдивовижнішу мандрівку у житті на легендарний Язик Троля, головний символ Норвегії (за бажанням - 30 €). Вам варто запастись силами і зручним взуттям, оскільки шлях буде довгим і виснажливим, однак винагородою стануть фантастичні види з висоти гірського плато, неймовірні світлини і море адреналіну! Повернення в готель пізно ввечері.
"Язик троля" Норвегія
6 день – Сніданок. Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія - це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Нас чекають гори Хемседала і знаменитий Сьогнефьорд. 
Запрошуємо Вас на найдивовижніший двох годинний «Круїз на кораблику поміж величних фьордів» (за бажанням - 50 €). Два мальовничих рукава Сьогнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фьорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) і широкий і величний Еурлендфьорд.
Далі пропонуємо Вам здійснити незабутню двох годинну поїздку Фломською залізницею (за бажанням - 55 €). Ми піднімемось на висоту 867 метрів над рівнем моря, побачимо неймовірну красу, сфотографуємось біля водоспада Кьосфоссен… Фломська залізниця вважається наймальовничішою у світі!!!
Далі переїзд до столиці (300 км). Ночівля у готелі.
Норвегія
7 день - Сніданок. Вітаємо в «Столиці землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! У перебігу століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми. Оглядова екскурсія містом. Вільний час до вечора. Рекомендуємо відвідати трамплін Хольменколлен, якому більше ста років і унікальний «Парк людей Густава Вігеланна»... 
22:00 – збір групи, нічний переїзд до Копенгагена (600 км).
Осло
8 день - Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів сонця, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність данців. Не випадково головний казкар всіх часів і народів Андерсен жив і працював саме в Копенгагені. Привиди, чарівники, покровителі снів виникають саме в такій атмосфері. Здається, що казкові персонажі ховаються в тінях будинків або миготять у великих освітлених вікнах або розгулюють по довгих анфіладах кімнат зі свічками в руках. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Запрошуємо на оглядову екскурсію. Вільний час у Копенгагені
Орієнтовно о 17:30 – збір групи, переїзд в порт. 21:00 - переправа паромом на територію Німеччини (2 год.). Поселення в готель. Ночівля.
Копенгаген
9 день  - Сніданок. Прибуття в Берлін орієнтовно о 12:00. Екскурсія "Велич могутнього Берліна". Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, адже тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому. Після екскурсії - вільний час. Рекомендуємо відвідати музей Пергамон, де виставлені архітектурні шедеври Стародавнього світу. Не забудьте скуштувати жарені сосиски та знамените німецьке пиво Вільний час до вечора. Ввечері, близько 22:00 виїзд на Україну.
Берлін
10 день - Час прибуття до Львова - орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття у Львові – залізничний вокзал. Час прибуття до Тернополя - орієнтовно 18:00. 

*Для бронювання місця необхідно здати завдаток (200 євро (в євро) і 150 грн), а також копію/скан першої сторінки закордонного або українського паспорта (всіх сторінок, де є відмітки).

У вартість входить: 

  • оформлення документів для візи;
  • проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
  • медичне страхування туристам, що подаються на візу;
  • проживання в готелях 2*–3* зі сніданками (5 ночівель);
  • ночівля на паромі Рига - Стокгольм (розміщення в каютах на 4 особи економ-класу без вікна. Сніданок оплачується додатково. В каютах: душ, туалет);
  • переправа на паромі Гедзер - Росток;
  • екскурсії згідно програми (Рига, Стокгольм, Берген, Осло, Копенгаген, Берлін);
  • сучасна аудіосистема для екскурсій;
  • супровід керівника групи за маршрутом.
Додатково оплачується: 
  • вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;
  • факультативи;
  • особисті витрати;
  • консульський збір – 35€ (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років);
  • послуги візового центру – 23€ (сплачують абсолютно всі туристи)
  • доїзд на здачу біометричних даних.


УВАГА!  ЗАВДАТОК, КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ТА ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ!!!!!

УВАГА!  ПРИ ВІДМОВІ ТУРИСТА ЇХАТИ В ТУР У ПЕРІОД МЕНШЕ МІСЯЦЯ ДО ДАТИ ВИЇЗДУ ЗАВДАТОК НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!!!!!

Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності!!!

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 20 осіб.

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або

транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації.