Відпочинок на Адріатичному морі - серпень (7 днів)

Чудова Хорватія в супроводі священника
7-денний відпочинок на Адріатичному морі в Хорватії (Макарська Рів’єра)
 (29 липня - 07 серпня 2016 р.)
Тернопіль – Львів – Стрий (забезпечуємо доїзд з Івано-Франківська) – Мукачево – Макарська Рів’єра (7днів, перша лінія) – Дубровник (1 день за бажанням) – Меджугор'є (1 день )   Мукачево – Стрий (забезпечуємо доїзд в Івано-Франківськ)  –  Львів – Тернопіль
Вартість туру:  345 € + 100 грн
із 2-х разовим харчуванням
ПРОГРАМА:
1 день, 29 липня 2016 р. (п’ятниця).  Виїзд з Тернополя в 06.00 (від Катедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиціі), зі Львова в 09.00 (від Ашану), зі Стрия в 10.00 (заправка ОККО біля кільця), з Мукачева в 13.30 (заправка ОККО на вул. Об'їзній). Проходження україно-угорського кордону. Переїзд до Хорватії.
Узбережжя Адріатичного моря перед готелем
2 день, 30 липня 2016 р. (субота).  Прибуття зранку в Хорватію у Макарську Рів’єру. Поселення в готель. Відпочинок на морі. Вечеря та ніч в готелі.
3 день, 31 липня 2016 р. (неділя). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. 
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Вигляд з балкона готелю
4 день, 01 серпня 2016 р. (понеділок). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Місце проживання та відпочинку
5 день, 02 серпня 2016 р. (вівторок). Відпочинок на морі / екскурсія до Дубровника факультативно (вартість 30 €; для здійснення екскурсії мінімальна кількість бажаючих повинна становити щонайменше 15 осіб).

Дубровник – стародавньє місто Хорватії на узбережжі Адріатики. Його не випадково називають "Перлиною Адріатики". При вигляді фортеці старого міста просто німієш від захвату. Розглядаючи в Дубровнику стародавні камені фортець Хорватії, скріплені розчином на основі яєць, зовсім забуваєш, що ти тут тільки турист. Починає здаватися, що час повернувся назад і ти - чи то венеціанський купець, що приплив сюди зі своїми товарами, чи то хорватський мореплавець, що збирається на світанку покинути рідний порт.
Недаремно в Хорватії Дубровник визнано ЮНЕСКО одним з найкрасивіших міст епохи Відродження. Він ні в чому не поступається таким визнаним містах-пам'ятників, як Венеція або Амстердам . Куди б не впав ваш погляд, все приголомшує ваше уяву: старовинні собори, фонтани з дивно чистою водою, яку можна пити, абсолютно нічого не побоюючись, костюмовані охоронці з алебардами, які крокують під бій барабана - це все Дубровник. 
Перлина Хорватії - Дубровник
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
6 день, 03 серпня 2016 р. (середа). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. 
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Адріатика
7 день, 04 серпня 2016 р. (четвер). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. 
Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
8 день, 05 серпня 2016 р. (п’ятниця). Відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць даного регіону Далмації, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Сніданок, вечеря та ніч в готелі.
Макарська Рів'єра
9 день, 06 серпня 2016 р. (субота). Сніданок в готелі. Виселення з готелю. 
Переїзд в Меджугор'є. Оглядова екскурсія з розповіддю про Меджугор’є. Відвідування церкви Св. Якова, мироточивого Хреста. Молитва вервиці на горі об’явлень Подбордо. Вільний час для приватної молитви, сповіді, відпочинку чи купівлі сувенірів. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці (в часі якої у 18.40 об’явлення Богородиці візіонерам)
19:00 – Свята Меса
20.00 – Освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла.
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
21. 30 - Виїзд до України.
Меджугор'є
10 день, 07 серпня 2016 р. (неділя). Повернення до України пізно ввечері.

Вартість 345 € + 100 грн! З повноцінним 2-х разовим харчуванням!

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
  • переїзд комфортабельним автобусом євро класу по всьому маршруту;
  • супровід керівника групи;
  • проживання в готелях/пансіонах;
  • сніданки, обіди згідно програми;
  • медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
  • консульський збір для отримання візи (35 €);
  • переїзд у консульство на процедуру збору біометричних даних (здача відбитків пальців);
  • екскурсія в Дубровнику з екскурсоводом (за бажанням);
  • харчування, не передбачене програмою;
  • приватні витрати;

Рекомендуємо взяти з собою:
  • парасолю від сонця;
  • каримат (туристичний килимок), покривала чи великі рушники для користування на пляжі;
  • купальник/плавки, рушник, в’єтнамки;
  • панаму чи капелюх для захисту від сонця.
  • для уникнення незручностей та економії коштів при оплаті товарів в транзитних країнах подорожі рекомендуємо мати з собою валюту тих країн через які ми проїжджатимемо або в яких перебуватимемо. Також рекомендуємо брати з собою в подорожі платіжні картки.

*Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.