Паломництво в Іспанію


ІСПАНІЯ
В Іспанії кожне місто має свій неповторний колорит, багату історію, традиції. Поїздка до Іспанії – це зустріч з сонцем, хорошою кухнею, з гостинністю і радістю життя, але, крім того, це і можливість відкрити для себе багатюще надбання її пам’ятників, побачити сліди різних цивілізацій, які збереглися в Іспанії, а також насолодитися її природою, прекрасними і унікальними пейзажами. Це також можливість ознайомитися із звичаями її народів і взяти участь в традиційних народних святкуваннях і гуляннях.
Багата різноманітність іспанської природи, її географічні, кліматичні і пейзажні контрасти виразно виявляються у всіх реґіонах країни, які можна розділити на групи з погляду їх загальних характеристик для туризму. Так, наприклад, можна виділити Зелену Іспанію, куди входять території Галісії, Астурії, Кантабрії і Країни Басків, де спостерігаються загальні риси пейзажів, клімату, гастронома і привабливих для туризму місць.
Іспанія приваблює не тільки своїми золотими пляжами, але і людьми. Відкритість, доброзичливість і гостинність місцевого населення здатні розкріпачити навіть сором'язливу людину. Вони завжди готові допомогти тому, хто заблукав, а дорогою ще розповісти і все найцікавіше про свою країну, традиції і міста.



НАЗВА ПАЛОМНИЦТВА
МАРШРУТ
ДАТИ
ЦІНА
Краків – Прага – Париж – Люрд –Фатіма – Неверс –Монсеррат – Барселона – Канни (Ніца) – Генуя – озеро Хевіз
03-14.07.2018
580 € + 200 грн.