Паломництво в Нідерланди


НІДЕРЛАНДИ
Нідерланди можуть похвалитися масою пам'яток на будь-який смак. Ван Гог і тюльпани, сир і зворушливі старовинні містечка. Амстердам, Гаага і Маастрихт.
Амстердам – найвеселіше місто, його величають Північною Венецією, інші "Діснейлендом для дорослих". Проте ніщо не може передати всю його красу і чудову привабливість. Центральна площа Дам, Королівський палац, знаменитий залізничний вокзал, плаваючий квітковий ринок, площа Рембрандта, музей Мадам Тюссо та музей Ван Гога, старовинна архітектура та чудова пишність водних каналів Амстердама.
Місто Амстердам має багатолітню історію. Не дивно, що про це місто йдеться в багатьох легендах та оповідях. Одна з таких історій розказує нам про Амстердамське чудо.
В одну з холодних березневих ночей, на одній з вулиць Амстердаму помирав важкохворий чоловік. Священник, котрий прийшов до хворого дав йому оплатку, та він не зміг її проковтнути. Служниця кинула її в камін, та вона не тільки не згоріла, а чудом піднялась в повітрі над вогнем.



НАЗВА ПАЛОМНИЦТВА
МАРШРУТ
ДАТИ
ЦІНА
.
Велічка, Краків, Лагевніки (1 день,1ніч) – Берлін (1 день) – Люксембург (1 день, 1 ніч) – Трір, Банно, Левен (1 день, 1 ніч) – Брюссель (1 день, 1 ніч) – Амстердам (1 день) – Прага (1 день,1 ніч) – Ченстохово (1/3 дня)
11-18.08.2018
335 € + 200 грн.