football


Італійські канікули. Вболіваємо за наших
 (Паломницька програма)
2-12 жовтня 2018
АКЦІЙНА ЦІНА** 380 € + 300 грн.
Спліт - Меджугор’є (2 дні, 2 ночі) – Падуя/Венеція (1 день, 1 ніч) – Рим (2 дні, 2 ночі) – Ніцца / Монако (1 день, 1 ніч) - Генуя (1 день) - оз. Хевіз - (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (05.00), Бучач (06.30), Борщів (05.00);
Львівська обл: Стрий (10.00),
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (08.00), Калуш (08.30), Долина (09.00);
Закарпатська обл.: Свалява (12.30), Мукачево (13.30), Ужгород (14.00), Чоп (14.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, вівторок (02.10.2018). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Хорватії.

2 день, середа (03.10.2018). СПЛІТ
Прибуття у місто Спліт. Вільний день на морі, відпочинок на пляжі.
Довідка: Спліт можна назвати найурочистішим містом Хорватії. Він знаходиться в центральній частині її узбережжя між містами Задар і Дубровник. Будучи серцем Далмації, розділяє її на дві частини. Нещодавно місту виповнилося 1700 років! За минулі сімнадцять століть тут залишили слід багато цивілізацій.
***Рекомендуємо оглядову екскурсію містом (11€)
Переїзд у Меджугор’є. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
 Спліт

3 день, четвер (04.10.2018). МЕДЖУГОР’Є.
Сніданок в готелі. Оглядова екскурсія з розповіддю про Меджугор’є. Відвідування церкви Св. Якова, мироточивого Хреста, могили отця Славка Барбаріча – колишнього пароха Меджугор’я, що багато трудився для розвитку школи Марії. Обід. Молитва вервиці на горі об’явлень Подбрдо. Вільний час. Зустріч із Ненсі та Патріком. Відвідання спільноти Ченаколо. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00 – Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці;
19:00 – Свята Меса;
20.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Ночівля в готелі.
Захід сонця над Подбрдо

4 день, п’ятниця (05.10.2018). МЕДЖУГОР’Є. Піст на хлібі і воді
Свята Літургія українською мовою в східному обряді. Хресна дорога на горі Кріжевац. Сніданок. Екскурсія до водоспаду Кравіца. Обід. Можливе відвідування «Майчиного села» (села Матері) - заснованого о. Славком Барбарічем в 1993 р. Б. Заснування "Майчиного села" викликала необхідність опіки над дітьми, які втратили свої сім'ї та житло внаслідок війни на Балканах. Зараз на території "Майчиного села" діє багато різних спільнот та фундацій. На території є навіть свій зоопарк Святого Франциска, який заснував ще о. Славко Барбаріч для реабілітації жінок та дітей, які внаслідок психологічних травм після військових дій не могли спілкуватися з іншими людьми. Вільний час для приватної молитви, відпочинку чи купівлі сувенірів. Можливі також інші зустрічі та відвідування певних місць, про які повідомимо додатково.
18.00  Вечірня молитовна програма, яка відбувається кожного дня, і є основною та обов’язковою подією для участі усіх паломників, що перебувають в Меджугор’є:
18:00 – Молитва Вервиці;
19:00 – Свята Меса;
20.00 – Вервиця Миру, освячення куплених речей, молитви за зцілення душі і тіла;
20:15 – Адорація Найсвятіших Тайн (поклоніння Ісусу в Пресвятих Дарах) / вервиця.
Нічний переїзд до Падуї
Паломники на горі Кріжевац

5 день, субота  (06.10.2018). ПАДУЯ/ВЕНЕЦІЯ
Прибуття у Падую. Свята літургія (за можливості). Прогулянка містом. Вільний час.
* Рекомендуємо поїздку у Венецію громадським транспортом.
 Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста (в’їзд у Венецію оплачується додатково).
*Рекомендуємо оглядову екскурсію містом – «Венеція – казка на воді» (13 €).
Довідка: Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнений чарівності і краси. Це унікальне місце прагнути побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів. Можна сказати, що Венеція стоїть на воді.
Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додало місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів (вх. Квиток - 19 €).
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду.. (20 €)..
Повернення в Падую.
 Переїзд в транзитний готель, пізнє поселення. Ночівля в готелі.
Площа Сан-Марко, Венеція

6 день, неділя (07.10.2018). РИМ.
Сніданок в ресторані готелю. Переїзд до Риму.
Рим. (Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом!)
*Рекомендуємо оглядову екскурсію "Вічним містом" (12 €).
Рим. На нас чекає неймовірна екскурсія "Вічним містом", бруківка якого, ще пам’ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігриимів зі всього світу. Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам’яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Ми відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві, прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в’язницю, мабуть, найвідомішу на європейському континенті…
Ватикан. Наше паломництво Римом продовжується. Ми знову будемо на площі св. Петра.
Ангел Господній (лат. Angelus Domini) – традиційна католицька молитва, що прославляє Благовіщення Діви Марії і втілення Ісуса Христа. За традицією Папа римський читає молитву Ангел Господній разом з тими, хто молиться на Площі Святого Петра у Ватикані щонеділі опівдні.
Вільний час. Рекомендуємо скуштувати справжню італійську піцу чи спагеті в одному із затишних римських кафе, або ж самостійно прогулятись вуличками «Вічного міста», відчути подих його тисячолітніх вулиць, які ще пам’ятають сандалі імператорів, легіонерів, гладіаторів…
Поселення в готель, ночівля в готелі.
Колізей

7 день, понеділок (08.10.2017). РИМ.
Сніданок в ресторані готелю.
Рим. Вільний час. По можливості ми відвідаємо святині Риму: церкву св. Альфонса, в якій зберігається ікона Матері Божої Неустанної Помочі, та базиліку Санта Марія Маджоре, де зберігаються ясла Ісуса та чудотворна ікона Матері Божої, яку ще називають "Спасіння народу римського". Великою святинею, до якої ми матимемо змогу приклонитися, є Святі сходи. Це сходи преторії – палацу Понтія Пілата. Цих 28 східців торкалися стопи Господа, на них капала його кров. Сходи зверху покриті дерев'яними східцями, але в них зроблено скляні отвори, через які можна побачити сліди крові Спасителя. По святих сходах люди підіймаються лише на колінах, читаючи молитви на кожній зі сходинок. Святі сходи знаходяться в каплиці Сан Лоренцо в Римі.
Збір групи. 
Собор святого Петра

8 день, вівторок (09.10.2018). НІЦЦА, МОНАКО.
Сніданок в готелі, виселення з готелю, переїзд до міста Ніцци.
Свята літургія. Прогулянка містом. Вільний час.
Центр Лазурного берега - Ніцца, місто, що стоїть на місці давньогрецької Нікеї. Яскраве чарівність середземноморської природи підкреслює італійський колорит старого міста і витончену красу набережної, що протягнулася уздовж пляжу.
*Рекомендуємо поїздку в Монако громадським транспортом. Всього на декількох квадратних кілометрах розташоване казково красива і неймовірно багата держава. Над могутніми скелями, нависаючи над морем знаходиться невелика, але одна з найбільш цікавих частин князівства- Монако-віль - старе місто. Тут кафедральний собор, княжий палац, музеї, сади - історія застигла, а зовсім недалеко в порту відпочивають досконалі, сконструйовані за останнім писком моди - яхти, на ідеально рівних дорогах «ганяють» зірки формули-1
Рекомендуємо оглядову екскурсію містом «Королівство розкоші - Монако» - (15 €).
Збір групи. Переїзд в готель. Ночівля.
Ніцца

9 день, середа (10.10.2018). ГЕНУЯ
Сніданок в готелі, виселення з готелю, переїзд у Геную. Свята літургія у одному з храмів міста.
* Рекомендуємо оглядову екскурсію містом* (12 €).
Довідка: Місто Генуя - центр Італійського Лазурного берега із найбільшим морським портом. Це шосте за величиною місто Італії має давнє походження і багату історію, пов’язану з мореплавством і торгівлею. Сучасна Генуя одночасно є культурним, науковим і туристичним центром країни. Старовинні порти, вулиці та палаци, історичний центр, що зберіг у своїй архітектурі риси середньовіччя, і найстаріший банк в світі – банк Св. Георгія. Сусідами в цьому місті з дизайнерськими бутиками, антикварними лавками і магазинчиками є магазинчики свіжих продуктів.
Генуя - дуже незвичайне місто. Воно не схоже на інші італійські міста і, хоча програє в туристичній значущості більшості інших великих міст Італії, проте по-своєму привабливе. Генуя славиться своїм морським портом, в якому проходить найвідоміше в світі яхт-шоу! Адже не дарма Генуя – батьківщина Колумба, де досі зберігся будинок, в якому жив цей великий мореплавець.
Вільний час. За бажанням
відвідання товариського матчу Україна – Італія
Збір групи. Нічний переїзд в Угорщину.
Генуя

10 день, четвер (11.10.2018). ОЗЕРО ХЕВІЗ
Прибуття в Угорщину.
Озеро Хевіз. Невелике угорське містечко Хевіз відоме у всьому світі як місто-купальня. І взимку, і літом їдуть сюди туристи з багатьох країн світу. Їдуть, щоб зануритися у води найбільшого в світі термального водоймища – озера Хевіз з цілющою радоновою водою, відомого своїми лікувальними властивостями ще з середини XVII сторіччя.
Озеро Хевіз унікальне і по своїх розмірах і по хімічному складу води. У Європі – єдине, а на планеті – друге. Площа озера 4,7 га. Джерела, що живлять озеро, знаходяться в підозерній печері діаметром 18 м. Звідси б'ють два термальні ключі з температурою води +42°С і +38°С, і один - мінеральний, з температурою води +17°С, тут же вони перемішуються. Озеро має форму воронки, глибина якої досягає 2 м. У літні місяці температура води складає +33 +34°С, а в найхолодніші зимові місяці не опускається нижче +26°С. Вода в озері повністю оновлюється за 28 годин. Гаряча вода, що поступає з джерела, розбиваючись на поверхні на радіальні струмені, поволі обертається за годинниковою стрілкою. Через таку постійну циркуляцію, в усіх точках озера температура води однакова. Незвичайними лікувальними властивостями володіє мул, що залягає багатометровим шаром на дні термального озера. Вх. квиток оплачується додатково.  
Нічний переїзд в Україну. 
Озеро Хевіз

11 день, п’ятниця (12.10.2018).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Стрий. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Стрий в даній програмі орієнтовно опівдні).

У ВАРТІСТЬ ВКЛЮЧЕНО: 
- проїзд автобусом
- ночівлі в готелях 3* зі сніданками (в Європі та сніданок і обід у Меджугор’є )
- супровід керівника і духівника
 - медичне страхування 

У ВАРТІСТЬ не ВКЛЮЧЕНО: 
- факультативні програми
- харчування, не передбачене програмою 
- проїзд громадським транспортом
- відпочинок на оз. Хевіз
- квитки на матч


Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
** При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
*** Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**** Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
****** Для всіх, у кого "День народження" в подорожі – у подарунок від компанії одна з рекомендованих екскурсій!