Європейський хіт

                                                         Ціна туру - 249 € + 300 грн.

                  АКЦІЙНА ЦІНА ТУРУ до 13.04.2024 - 225 € + 300 грн   

                                                                        Дати туру:

13.04.2024 - 18.04.2024

Будапешт (1 день/ 1 ніч) – Відень (1 день) – Грац(1 день/1 ніч) - Зальцбург (1 день) – Мюнхен (1 день)  Прага (1 день/1 ніч) - Краків (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (17:00), Зборів (17:30);
Львівська обл.: Золочів (18:00), Львів (18:30), Стрий (19:30);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (17:00), Калуш (17:30), Долина (18:00).
Закарпатська обл.: Свалява (22:00), Мукачево (22:30)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.


 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:

1 день  УКРАЇНА
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. 

2 день  УКРАЇНА, БУДАПЕШТ
Орієнтово час прибуття в Будапешт о 10:00.
За незабутніми враженнями, яскравими емоціями та чудовими спогадами ми прибуваємо в одну з найкрасивіших столиць Європи, перлину Дунаю - Будапешт. З висоти пташиного польоту це місто схоже на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають справжні скарби світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, з тераси якого вдкривається прекрасна панорама на Дунай і протилежний берег, Парламент, Площа Героїв, проспект Андраші, замок Вайдахуняд. Всю цю красу ми побачимо з Вами під час оглядової екскурсії "Будапешт - перлина Дунаю" 
 
А в вільний час пропонуємо відвідати термальні купальні "Сечені" – один із найбільших у Європі бальнеологічних комплексів і одну із перших лікувальних купалень в Пешті. Купальні Сечені знаходяться в міському парку Варошлігет, де комплекс потопає у чудовій красі природи з парковими деревами. Тут знаходяться п`ять басейнів площею 910 м2 з температурою води - 28 і 36 градусів тепла, басейн з сюрпризами, сидячий басейн, сауни з басейнами, 11 купалень з термальною водою, автомат льодяних коктейлів, термальний лікувальний басейн і багато іншого. Ваші враження будуть незабутні. Ціни на вхідні квитки можна переглянути ТУТ.
Також запрошуємо на незабутню вечірню екскурсію на кораблику по Дунаю "Вогні нічного Будапешту" (вартість 25€) з безлімітом  шампанського та чарівними панорамними видами з річки на архітектурні шедеври Будапешту. Розповідь гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці тільки неповторні враження! 
Переїзд та поселення в готель.

Будапешт: Рибацький бастіон

3 день  ВІДЕНЬ, ГРАЦ
Сніданок в готелі, виселення.
Відень - столиця і найбільше місто Австрії, мегаполіс з неповторним шармом, енергією та атмосферою, історичний центр якого включений в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, культурна столиця Європи, місто дивне, романтичне і відкрите, яке зберегло свою колосальну історичну спадщину. 
Тож, почнемо наше знайомство з цим сповненим таємниць містом з оглядової екскурсії "Відень - місто легенд". Екскурсія розкішними пам'ятками австрійської історії: Неймовірний палац Гофбург (Hofburg), в архітектурі якого поєдналися стилі від готики до модерну, впродовж семи століть був імператорською резиденцією Священної Римської Імперії, австрійських ерцгерцогів, угорських та чеських королів; Площа Героїв, з якої у 1938 році Адольф Гітлер проголосив своє історичне рішення про приєднання Австрії до Німеччини; Церква Святого Михайла, де багато років тому вперше пролунав реквієм Моцарта і в якій досі зберігається передсмертна маска Моцарта; Церква Святого Стефана (Stephansdom), яка вражає цікавою готичною архітектурою та величною похмурістю, з башти якого, з висоти пташиного польоту, відкривається вид на весь Відень; ну, і звичайно, музичний годинник Анкер-Ур (Anker-Uhr), справжня візитівка Відня, адже щодня рівно о дванадцятій на його циферблаті відтворюється рольове дійство у вигляді "танцю" найвідоміших осіб історичного Відня - Марка Аврелія, Карла Великого, Рудольфа Габсбурга, Анни Фон Хоенберг та ін., кожен з яких "вальсує" під окрему музичну композицію. 
Переїзд в Грац.
   Відень: Сад Бельведер 

Грац - це і Старе місто і місто сучасне, в якому старе і молоде тісно переплітається один з одним. Грац має багату історію. Якщо повернути час на кілька століть назад, то ми побачимо, що його історія починається близько 900 років тому. Грац був резиденцією Габсбургів та має один з найбільш збережених історичних Старих міст Європи. А який же Грац романтичний, з його прихованами внутрішніми двориками, будівлями в стилі Ренесансу, де на вуличках міста завжди святковий настрій і дуже багато любові. На оглядовій екскурсії "Грац- місто контрастів" , де переплітаються класика і джаз, традиції та модерн, література та фестивалі,  ми відвідаємо будинок і двір Ландхауз охоплений аркадами у стилі італійського Ренесансу, оперу міста побудовану в 1899 році. Також побачимо Готичний Собор споруджений імператором Фрідріхом ІІІ у 1438 році як міська та придворна церква та замок Еггенберг, найбільший і найрозкішніший замок Штирії.
Переїзд та поселення в готель.
 Грац. Головна площа

4 день   ЗАЛЬЦБУРГ, МЮНХЕН 
Сніданок в готелі, виселення о 08:00. Переїзд до Зальцбурга.
Зальцбург - зимова казка Європи, батьківщина великого Моцарта - геній, який подарував людству безсмертні музичні шедеври. Затишно розсташувавшись у підніжжі Альп на березі річки Зальцах місто Зальцбург є четвертим за величиною містом Австрії, що приваблює туристів з усіх куточків світу вражаючими гірськими пейзажами, захопливою історією та унікальною архітектурою. Тут в гармонійному балансі сплелися будинки в стилі готики, бароко, ренесансу, сучасна архітектура та будівлі післявоєнного модернізму. 
На оглядовій екскурсії "Зальцбург - Зимова казка Європи" ми побачимо дім, де народився Моцарт; Палац-парк Мірабель, збудований в 1606 році за наказом князя-архиєпископа Вольфа Дитриха для своєї коханої Саломеї Альт, де зараз постійно проходять романтичні церемонії укладання шлюбу; Серце Старого міста Зальцбурга - вулицю Гетрайдегассе, яка захоплює уяву туристів готелями та ресторанчиками з великою історією та унікальними традиційними бутіками.
Переїзд в Мюнхен.

 Зальцбург

Мюнхен по-німецьки строге і водночас дуже автентичне місто, серце Баварії. Тут і надсучасний музей BMW, і чудова архітектура, і мега смачні білі ковбаски, і славнозвісні броварські традиції і ще багато різних "і". Ми ж з вами на оглядовій екскурсії "Мюнхен - серце Баварії" відвідаємо серце старого міста, площу Марієнплац, на якій розмістилися Стара та Нова Ратуші, далі відвідаємо найстарішу церкву Мюнхена в стилі бароко - Петерскірхе (Собор Святого Петра), головний собор міста Фрауенкірхе, який відомий своїми баштами у формі цибулини, Зендлінгські ворота, одні з трьох міських оборонних воріт Мюнхена, що збереглися до нашого часу та інші архітектурно-історичні об'єкти міста.
В вільний час пропонуємо відвідати Музей BMW (10/5 - гордість баварців, музей присвячений історії розвитку автомобільного концерну BMW, розташований біля будівлі штаб-квартири BMW. У музеї представлена експозиція автомобілів і мотоциклів концерну за всю історію марки, а сама будівля музею є дивом інженерної думки, виконаний в футуристичному стилі. 
Виїзд та поселення в готель.

 Мюнхен: Марієнплац 

5 день  ПРАГА
Сніданок в готелі, виселення. Переїзд до Праги.
Прага - одне з найкрасивіших міст Центральної Європи, історичний центр якого включений в список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Столиця Чехії славиться своєю унікальною середньовічною архітектурою, пам'ятками історії та культури, унікальною атмосферою, смачною кухнею і пивом. Під час оглядової екскурсії ви відвідаєте Вальдштейнський замок, найдавніший міст у Празі - Карлів, який опирається на 16 міцних арок і з обох боків укріплений вартовими вежами та інші унікальні архітектурні об'єкти.
У вільний час запрошуємо на екскурсію в Королівські Градчани (20€/10). Празький град - колишня резиденція чеських королів, а нині - президента,  один з чотирьох історичних районів Праги кожна вуличка і будинок якого зберігають в собі багатовікову історію міста. У наші дні Градчани вважається дорогим і престижним районом з помпезними палацами-резиденціями в стилі італійського Ренесансу, однак раніше тут проживали ті, хто обслуговував Град: слуги, конюхи... Саме під час екскурсії ви дізнаєтеся, що стало причиною такої кардинальної переміни та побачите всю цю красу на власні очі. 
Переїзд до Кракова.

 Прага: Градчани 

Саме Краків, давня польська столиця, місто коронацій та перлина національної культурної спадщини, уособлює собою сам дух стародавньої Польщі. З перших хвилин перебування в місті ви будете зачаровані красою та архітектурою міста, незабутню атмосферу якого створюють численні храми, памятки архітектури та культові кафе на вуличках міста у вечірньому обрамленні. Під час оглядової екскурсії "Краків у світлі вечірніх вогнів" ви побачите фортифікації міста (Барбакан, Флоріанські Ворота, міські стіни старого Кракова), відвідаєте дворик Королівського замку на Вавелі, прогуляєтеся старим містом, а завершиться екскурсія в самому серці Кракова, на площі Головний ринок, де розташувався величний Маріацький костел. 
Нічний переїзд в Україну.

   Краків. Площа ринок

6 день УКРАЇНА.
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів орієнтовно о 5.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;
- проживання в готелі *** або ****;
- харчування – сніданки (після ночівлі в готелі);
- супровід керівником групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об'єкти;
- обов`язкова оренда навушників під час деяких екскурсій - 2€;
- харчування, не передбачене готелями;
- приватні витрати;
- 1 - плата за користування супутниковим інтернетом в автобусі на весь період туру та за наявності такої послуги в перевізника;
гарантія від невиїзду - 20€;
- гарантія від невиїзду без пояснення причини 30€;
- медичне страхування (програма Light, Standart, деталі тут>>>, за бажанням Ви можете оформити страховий поліс самостійно)


                                     Страхування Standart


   Страхування Light

до 64.99 років

300 грн



200 грн

від 65 років до 70.99 років

450 грн

від 71 року до 75.99

700 грн


- *Турпакет – загалом 45 €/25 (обов'язкова оплата). 
   В турпакет включено
                оглядова екскурсія в Будапештіі;
                оглядова екскурсія в Відні;
                - oглядова екскурсія в Граці;
                оглядова екскурсія в Зальцбурзі;
                оглядова екскурсія в Мюнхені;
                - оглядова екскурсія в Празі;
                - оглядова екскурсія в Кракові;

Важливо:
Пільгова ціна для дітей до 10 років вказана в кожному факультативі через скісну риску - "/".
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
*Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні. час та день екскурсії може змінюватися у випадку форс-мажорних обставин або за згодою та бажанням усіх туристів;
*** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
* * Страхування Light для туристів віком до 50 років.
*Послуга "Гарантія від невиїзду" дозволяє повернути всі кошти оплаченні за тур при наявності поважної причини, за винятком коштів оплачених за саму послугу. Повернення відбувається у випадку інформування Туроператора про неможливість здійснення поїздки не пізніше ніж за 24 години до початку туру.
У разі, якщо турист скористався послугою "Гарантія від невиїзду", проте відмовився від подорожі пізніше ніж за 24 години до початку туру, вартість оплачених послуг поверненню не підлягає.
Перелік поважних причин для повернення коштів:
-гостра стадія захворювання, що потребує госпіталізації;
-захворювання на Covid-19;
-смерть близьких родичів (батьки, діти, сестра, брат);
-серйозні травми, які потребують госпіталізації, переломи кінцівок.
Для підтвердження причини ануляції турунеобхідно надати лікарняний лист / довідку з лікарні, з підтвердженням стаціонарного лікування / довідку про захворювання на Covid-19 від сімейного лікаря / свідоцтво про смерть близьких родичів.