Париж та святині Європи (ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА) (12.04 - 20.04.2024)

 Париж та святині Європи

(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)

12.04 - 20.04.2024

Ам`єн - Брюссель - Брюґґе - Будапешт - Відень - Ешо - Люксембург - Мюнхен - Париж - Прага - Страсбург - Шартр - Ярослав

ЦІНА ТУРУ - 490 

 АКЦІЙНА ЦІНА ТУРУ до 29.03.2024 - 435€ 

Ранковий виїзд зі Львову

1 день. БУДАПЕШТ

Ранковий виїзд зі Львова та перетин угорського кордону. Прибуття до центральної частини Будапешту.
Вечірня екскурсія по старовинній Буді та завжди елегантному Пешту. Маршрут охоплює найвідоміші пам’ятки Будапешту. У Буді прогулянка по Будайській фортеці, далі Королівський палац, церква Св. Матіаша, Рибацький бастіон. Наш маршрут буде пролягати через Ланцюговий міст, що з’єднує Буду і Пешт. Побачимо Національну Оперу, будівлю Синагоги і звичайно, будівлю Парламенту. Побуваємо на площі Героїв.
Вільний час. Поселення в готель. Ночівля в готелі.

2 день. ВІДЕНЬ

Божественна Літургія. Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Австрії. Прибуття до Відня. Екскурсія.
Відвідини УГКЦ Святої Варвари, спільна молитва. Оглядово-пішохідна екскурсія «Імператорський Відень» включає в себе Храм святого Стефана, пам`ятник Марії Терезії, Парламент, Ратушу, Віденську оперу, резиденцію династії Габсбургів, що зачаровує своєю величчю та неповторною архітектурою в стилі Бароко.
Вільний час. Переїзд у готель. Ночівля в готелі.
3 день. МЮНХЕН
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Мюнхена. Екскурсія містом.
Божественна Літургія. Відвідини могили Степана Бандери, панахида за загиблими, що віддали своє життя за волю України. Знайомство з містом. Впродовж кількагодинної прогулянки по історичному центру Мюнхена ми побачимо всі головні визначні пам’ятки Мюнхена: Альтер Хоф, Хофброй, Резиденцію і Одеонсплац, пройдемо мимо палаців у стилі рококо до Баварському двору і Фрауенкірхе. Звичайно, побачимо Стару і Нову Ратушу.
Вільний час. Переїзд до Франції. Поселення у готель. Ночівля в готелі.

4 день. ЕШО,СТРАСБУРГ
Божественна Літургія. Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Ешо – відвідини храму, де зберігаються мощі святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Вільний час. Переїзд у Страсбург. Екскурсія містом.
Під час знайомства з містом ми відвідаємо найважливіші споруди, створені протягом кількох століть: старовинні будівлі Митниці, Магістрату на площі Гутенберга, палац єпископів, церкву Святого Томи, криті мости. Вартий уваги квартал Маленька Франція, розділений мережею каналів з унікальною архітектурою. Відвідаємо Собор Нотр-Дам.
Вільний час. Нічний переїзд у Шартр.

5 день. ШАРТР, ПАРИЖ
Прибуття у Шартр. Божественна Літургія. Екскурсія містом.
На місці сучасного Шартрського собору здавна стояли церкви. Зведення нового собору на честь Богородиці почалось у 1194 році. Церемонія освячення собору відбулася у 1260 р. З 876 року в місті зберігається Святий Омофор Діви Марії, який знаходиться у цьому соборі. Молебень до Богородиці.
Вільний час. Переїзд у Париж. Екскурсія містом.
Ця екскурсія дасть Вам можливість познайомитися з основними пам’ятками Парижу. Лувр – один з найбагатших музеїв світу. Також оглянемо Єлисейські поля, Тріумфальну арку, Ейфелеву вежу, Марсове поле, Будинок Інвалідів, Міст Олександра III, Малий і Великий палаци, Стару Паризьку Оперу. Відвідини храму Святого Володимира УГКЦ. Нотр-дам-де-Парі – один з найбільших витворів ранньої готики 1163-1345.
Вільний час. Переїзд у готель. Ночівля в готелі.

6 день. АМ`ЄН, БРЮГГЕ
Божественна Літургія. Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Ам`єн. Екскурсія містом.
Ам`єн – столиця Пікардії, розташований в закруті річки Сомми. У грудні 1206 року в третю неділю Різдвяного посту єпископ Амє’на Річард Герберойський урочисто зустрів голову св. Івана Хрестителя при в’їзді до Ам’єну. З того часу починається шанування голови св. Івана в Ам’єні і в усій Пікардії. У 1220 році єпископ Ам`єна заклав перший камінь у фундамент нового катедрального собору, який після безлічі добудов стане в майбутньому найвеличнішим спорудженням готичного стилю в Європі. Це найбільший і один з найкрасивіших у Франції готичний Катедральний собор Нотр-дам (XIII—XV ст.). Собор виділяється цілісністю свого плану, красою трьохярусного внутрішнього простору і, особливо, прекрасними скульптурами на головному фасаді.

Вільний час. Переїзд в Брюґґе. Екскурсія містом.
Місто Брюґґе – одне з найкрасивіших міст Фландрії і Бельгії, місто з унікальною, збереженою середньовічною архітектурою.
Брюґґе – місто каналів і мостів, місто лебедів і нарцисів, місто, що зберегло свою самобутність. Відвідини каплиці Святої Крові Спасителя. Молитва.
Вільний час. Переїзд у готель. Ночівля в готелі.

7 день. БРЮСЕЛЬ, ЛЮКСЕМБУРГ
Божественна Літургія. Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до центральної частини Брюсселю. Екскурсія містом.
Під час пішої прогулянки по центру Брюсселя, ви побачите головні пам’ятки міста: велику площу, закладений в 1225 році в стилі готики катедральний собор, увінчаний двома різьбленими вежами заввишки 69 м. Внутрішнє приміщення собору освітлюється м’яким світлом, проникаючим через прекрасні вітражі 16 століття. Храм святих Михайла і Гудули є національною церквою королівства Бельгії. Варті уваги королівський палац, величезний палац правосуддя і багато інших місць

Вільний час. Переїзд у Люксембург. Екскурсія центральною частиною міста.
Люксембург – не лише столиця Великого Герцогства Люксембург, але також одна з трьох столиць Євросоюзу. Тут сучасні будівлі банків і громадських установ гармонійно переплітаються зі стародавніми крихітними вуличками, парками, садами, різноманітними мостами, палацами і церквами, пам’ятниками, будівлями різних стилів і часів. Bас вразить різноманітність ландшафтів, що вміщується на маленькій території: долини і плато, що нависають над будинками, скельні обриви. Старе місто, з його крихітними вулицями, заповнене бутиками, повними скарбів. Ви відвідаєте Собор Нотр-Дам де Люксембург та багато інших цікавих споруд.
Вільний час. Нічний переїзд у Чехію.

8 день. ПРАГА
Прибуття до Праги. Божественна Літургія. Екскурсія по Празі.
Почнемо прогулянку з Староміської площі – історичного центру Праги. Тут знаходиться міська Ратуша, храм Діви Марії, храм Св. Миколая, пам’ятник герою чехів Яну Гусу. Виділяються на площі знамениті чеські куранти. Далі помандруємо лабіринтами середньовічних вуличок повз старовинні будинки з їх таємницями і легендами. Ви пройдетесь по колишній Дорозі Королів, побачите знаменитий і один з головних символів Чеської столиці – Карлів міст. Маршрут охоплює всі пам’ятки Старого і Нового Міста, що дозволить Вам побачити усі історичні об’єкти.
Найвужча вуличка Праги.
Вільний час.
Для бажаючих – романтична екскурсія корабликом: 2 години по Влтаві з вишуканою вечерею (28 євро).
Повернення до готелю. Ночівля в готелі.

9 день ЯРОСЛАВ
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Польщі.
Прибуття до Ярослава. Відвідини Храму Преображення УГКЦ, в якій знаходиться чудотворна ікона Пресвятої Богородиці «Милосердя Двері», що відкрила Ювілейний рік Божого Милосердя у Ватикані. Божественна Літургія.
Вільний час. Повернення до Львова.

У вартість поїздки входить:
- проїзд автобусом єврокласу згідно маршруту;
- супровід духівника і керівника групи;
- базове медичне страхування;
- 6 ночівель у готелях (2-3 особи в номері);
- 6 сніданків.

Обов’язкова оплата – “екскурсійний пакет” (55 євро):
- екскурсії в містах згідно програми;
- витрати на міський транспорт в часі екскурсій;
- туристичний збір;
- оплата за в’їзд у міста згідно програми.

У вартість поїздки не входить:
- приватні витрати.
Паломницький центр залишає право змінювати програму паломництва без втрати значимості об’єктів.